onsdag 9. januar 2008

Åpn opp øynene!

Hallo! Er det ingen som ser vår side av saken, den mest relevante siden av saken!?

Det har da i kveld vært folkemøte el. her på Kvås angående videre virksomhet. Her var det mange gamle folk som sikkert er medlem av NLM. Som de fleste har fått med seg så var skolen annonsert som nedlagt rett før jul, mens i jula kom brødrene Reme med et tilbud om å kjøpe skolen for 15 mill, og la NLM låne bygningene slik at man kunne fortsette å drive skole. Hvilken kjempe ide tenkte alle vi har på Kvås. Men så kommer alle disse gamle og konservative menneskene i fra NLM og saboterer hele planen. De vil nemlig ikke selge fordi da mister de Undeland (et leirsted oppi høgget her).

Da kan du tro alle vi elever ved Kvås vgs holdt på å klikke, det samme gjorde staben. Jeg sto der og hadde så lyst til å skrike ut hvor trangsynte de var. Hvor mye verdi har liksom denne Undeland i forhold til Kvås vgs? Hallo, det er snakk om en KRISTEN videregående skole, noe som er ganske unikt. Skulle ikke NLM være opptatt av å forkynne guds ord? Hvordan får de det til på lille Undeland? Her kommer det jo bare masse gamle folk og samles og koser seg. Mens på Kvås vgs kommer det faktisk ikke-kristne elever som da får høre om Jesus, vi får muligheten til å forkynne. Det å ha en kristen videregående skole er så utrolig gullverdt. Det er en helt annen atmosfære enn på en vanlig internatskole vil jeg nesten vedde på.

Og i tillegg så er det ikke alt for mange internatskoler igjen her i landet. Dette er en ressurs som trengs. Det er så mange elever der ute som har så utrolig stort behov for en internatskole. Og du finner ikke mange internatskoler med linjene medier og kommunikasjon, og design og håndtverk. Jeg får helt fnatt av hvor dumme disse gamle menneskene er som sitter på tronen sin og ser utover sitt rike, som de er på vei til å miste.

Så kommer de med disse argumentene; hvordan kan du love at skolen kommer til å ta seg opp og bli gjeldfri?
Hei, stopp opp og se på utviklingen da mann! Det har vært en videregående skole i bare 3 år, og alt nå har økningen vært stor. I år var det faktisk hele 74 søkende til førsteklasse, men dessverre kunne de ikke ta inn flere enn 24 elever. Hva sier ikke dette? Det er så mye potensial i Kvås vgs. Det har tatt seg opp, og det er nå det begynner å bli noe! Du må ikke ødelegge starten på noe så flott som denne skolen.

Jeg kunne egentlig sittet og argumentert om dette med en 6 sider lang stil om ikke mer, men for at det ikke skal bli for uinteressert å lese får jeg vel stoppe nå. Men selv om jeg ikke har tenkt å gå her neste år, så er jeg utrolig engasjert i denne saken. Det er så mange andre som har bruk for skolen. Uten skolen er det ikke lenger noe Kvås, noe som rammer en hel befolkning. Så det har så utrolig store konsekvenser å legge ned skolen. Jo, jeg har så mangt jeg ville sakt, men ikke de rette personene å si det til.

La Kvås bestå!
Kvås er unik, og du gjør Kvås unik!!

1 kommentar:

Martin sa...

trangsynte maktsyke mennesker...
går det virkelig ann å overse potensialet i en kristen videregående skole?????
herlig land!!