tirsdag 20. mai 2008

En ny dag

En ny dag og nye tider. Ny spirit. Ny fest. Ny sminke. Ny glede. Ny fart. Ny mat.

En ny dag innebærer mye. Mye kan skje på en ny dag, og mye kan ikke skje. Det kan hende absolutt null og niks. Men vi håper alle at det skal skje noe spetakulært akkurat denne dagen. Denne nye dagen. Vi, eller jeg, håper at det skal bli spennende, unikt og gøy dag. At jeg skal få oppleve noe helt fantastisk. Noe som kan gi en stor glede i hverdagen. Noe nytt, og heftig. Noe som man ellers ikke gjør. En revolusjon i dagen. Det skal være spetakulært og nytt.

Men hva det er, det er det ingen som kan svare på. Det er bare en følelse og drøm uten ansikt eller form. En lengsel som ikke vil forsvinne, eller som kan settes ord på. Selv om det plutselig skjer noe helt fantasisk, som kanskje kan være denne følelsen, så vil den aldri forsvinne. Den vil utvikle seg, og forandre seg. Få en ny form og en ny lengsel. Ting er aldri godt nok. Det vil aldri bli godt nok, enda så mye du strever og mestrer. Aldri vil det bli komplett. Da har du ikke lengre noe å leve for.

Men å leve med en slik lengsel kan også være vanskelig. Det kan føre til at vi ikke lever i nuet. Alt går bare forbi i en strøm, i en jakt på lengselen. Det kan plutselig gå rett forbi deg. Gleden som kan være unik, kan forsvine i en dus av røyk.

Det skal ikke være enkelt. En ny dag, nye muligheter, nye valg. Nye gleder, nye sorger. Det handler om å gripe dagen, men og strekke seg mot noe større.

2 kommentarer:

elida90 sa...

Og du seie du ikkje er flink t å dikte, fytti, denne va bra!

Karuulaina sa...

jaja, Siri behind the scenes.. du e flinke te å skriva, å da e kjekt å lesa bliggen din, sjøl om da kan bli litt kjedli i lengden